Des de la CGT de Lleida denunciem la situació que viu des de fa uns dies un company nostre a la ciutat de Mollerussa.

El nostre afiliat va començar a treballar el 2007, fins el 2013, i a partir del 2016 un altre cop, per la mateixa empresa de construcció, Garrofé S. A., que el dia 25 de setembre el va acomiadar al·legant una baixa voluntària. Aquest fet és totalment fals, ja que el nostre company ni està d’acord en marxar de l’empresa en la qual ha treballat durant anys ni ha firmat cap baixa voluntària.

Darrere de tot això, l’objectiu últim de l’empresa es estalviar-se la indemnització. A més, aquesta estafa el priva de poder cobrar la prestació d’atur, que ascendeix a 720 dies cotitzats. Garrofé S. A. no és una empresa qualsevol, sinó que és propietat de la família de Pere Garrofé, regidor i mà dreta de l’alcalde de Mollerussa, el Marc Solsona.

A més, el nostre company pateix de l’abandonament institucional. Fa pocs dies va ser desnonat del pis de lloguer on vivia ja que el fill del propietari volia mudar-se allí. L’ajuntament no va oferir cap alternativa fins finals de la setmana passada, quan va allotjar-lo en un alberg en el qual es pot quedar com a molt durant un mes. Instem a l’ajuntament a donar una alternativa habitacional digna a un treballador del poble.

Des de CGT no tolerarem atropellament als nostres drets!

CGT LLEIDA


Fuente: CGT-Lleida