Jornades de suport amb el Poble Zapatista Sagunt del 22 al 24 d’abril

El divendres 22 a les 19h es presentarà el llibre "Miradas, ecos y reflejos… del zapatismo a la utopía y viceversa" a la casa de la Joventut de Sagunt.

El dissabte 23, a partir de les 10h del matí i al llarg de tot el dia pintarem el mural de Taniperla (poble agermanat amb la CGT). Lloc : El trinquet de Sagunt. A les 13h hi haurà un concert del cantautor de Xiapas Damián Martínez.

A les 19h al cinema Capitol de Sagunt es projectarà "Caminantes" de Fernando León de Aranoa,

El diumenge 24 d’abril a les 18h, es projectarà també al cinema Capitol "Las cenizas del volcán" amb la participació del seu director, Pedro Pérez Rosado.

Jornades de suport amb el Poble Zapatista
Sagunt del 22 al 24 d’abril

El divendres 22 a les 19h es presentarà el llibre «Miradas, ecos y reflejos… del zapatismo a la utopía y viceversa» a la casa de la Joventut de Sagunt.

El dissabte 23, a partir de les 10h del matí i al llarg de tot el dia pintarem el mural de Taniperla (poble agermanat amb la CGT). Lloc : El trinquet de Sagunt.
A les 13h hi haurà un concert del cantautor de Xiapas Damián Martínez.

A les 19h al cinema Capitol de Sagunt es projectarà «Caminantes» de Fernando León de Aranoa,

El diumenge 24 d’abril a les 18h, es projectarà també al cinema Capitol «Las cenizas del volcán» amb la participació del seu director, Pedro Pérez Rosado.


Organitza : Col·lectiu Internacionalista el Caragol
Col·laboren : CGT i Ajuntament de Sagunt