Fins a quan la mateixa història ? Lluita perquè no es repeteixca !
La Confederació General del Treball crida a tots els treballadors del País Valencià i Múrcia a participar als actes convocats pel sindicat que es celebraran amb motiu de l’1 de Maig, Dia Internacional dels Treballadors.

Fins a quan la mateixa història ? Lluita perquè no es repeteixca !

La Confederació General del Treball crida a tots els treballadors del País Valencià i Múrcia a participar als actes convocats pel sindicat que es celebraran amb motiu de l’1 de Maig, Dia Internacional dels Treballadors.

Alacant : Manifestació partirà a les 12h30 des de les escales de l’Institut Jorge Juan.

Castelló : Festa reivindicativa en la plaça Columbretes a partir de les 11h30.

València : Manifestació, a les 11h des de la Plaça de Sant Agustí.

Múrcia : Manifestació, a les 12h, surt de la Plaça Circular, arriba fins a la Plaça Camacho i culmina amb una concentració i una festa. La CGT de Múrcia participarà també en la III Marxa d’immigrants de Molina de Segura a Múrcia, part de Molina de Segura a les 9 del matí «Papers per a tots».

A més, Ràdio Klara emetrà un PROGRAMA ESPECIAL SOBRE EL 1er DE MAIG, programa conjunt d’ ACCIÓ DIRECTA i COMENTARIOS Y MÚSICA. Serà de 9h a 12h en la 104,4 FM, també es pot escoltar via internet www.radioklara.org

Participa amb la CGT per un sindicalisme diferent, pel compromís amb els treballadors.

1 DE MAIG 2004

De nou estem davant de la celebració de l’1 de Maig, dia que significa i reflecteix molt especialment la lluita de la classe treballadora i de les idees que estan en contra de la injustícia i de l’explotació indiscriminada sobre el ser humà, que des de temps immemorials estem patint els més dèbils, sotmesos pels inhumans poderosos de tota índole.

Per això, la CGT considerem l’1 de Maig com un dia de reivindicació, pels drets que tots tenim per llei natural.

 •  CONTRA L’OMBRA DEL MONSTRE CAPITALISTA QUE HABITA EN TOT EL MÓN.

 •  CONTRA ELS SINDICALISTES QUE HAN DEIXAR DE SER-HO I QUE VIUEN D’USURPAR LA VOLUNTAT DELS TREBALLADORS.

 •  CONTRA LA GUERRA I A FAVOR DE LA LLUITA PER A ASSOLIR LA PAU EN EL MÓN.

 •  CONTRA LA PRECARIETAT LABORAL.

 •  PER UN SALARI DIGNE.

 •  CONTRA LA SINISTRALITAT LABORAL, 7 MORTS DIARIS PER ACCIDENTS DE TREBALL.

 •  CONTRA TOT EL TERRORISME, INCLÒS L’EMPRESARIAL.
  En CGT cada vegada som més les persones desitjoses de lluitar contra una situació laboral i unes lleis injustes. En aquest Primer de Maig no reivindiquem reformes més o menys plausibles, sinó que reivindiquem una revolució, la que suposa desemmascarar la gran fal·làcia d’un sistema fonamentat en la injustícia que els rics siguen cada vegada més rics a costa d’ocultar la realitat i de continuar explotant a les classes oprimides.

  Confederació General del Treball del País Valencià

  1 DE MAYO 2004

  De nuevo estamos ante la celebración del 1 de Mayo, día que significa y refleja muy especialmente la lucha de la dase trabajadora y de las ideas que están en contra de la injusticia y de la explotación indiscriminada sobre el ser humano, que desde tiempos inmemoriales estamos sufriendo los más débiles, sometidos por los inhumanos poderosos de toda índole.

  Por ello el 1 de Mayo la C.G.T. lo consideramos como un día de reivindicación, por los derechos que tod@s tenemos por ley natural.

  CONTRA LA SOMBRA DEL MONSTRUO CAPITALISTA QUE HABITA EN TODO EL MUNDO.

 •  CONTRA LOS SINDICALISTAS QUE DEJARON DE SERLO Y QUE VIVEN DE USURPAR LA VOLUNTAD DE LOS TRABAJADORES.

 •  CONTRA LA GUERRA Y A FAVOR DE LA LUCHA PARA CONSEGUIR LA PAZ EN EL MUNDO,

 •  CONTRA LA PRECARIEDAD LABORAL
  POR UN SALARIO DIGNO

 •  CONTRA LA SINIESTRALIDAD LABORAL, 7 MUERTOS DIARIOS POR ACCIDENTES DE TRABAJO.

 •  CONTRA TODO EL TERRORISMO, INCLUIDO EL EMPRESARIAL.

  En C.G.T. cada vez somos más las personas deseosas de luchar contra una situación laboral y unas leyes injustas. En este Primero de Mayo no reivindicamos reformas más o menos plausibles, sino que reivindicamos una revolución, la que supone desenmascarar la gran patraña de un sistema cimentado en la injusticia de que los ricos sean cada vez más ricos a costa de ocultar la realidad y de seguir explotando a las clases oprimidas.

  Confederació General del Treball del País Valencià

  Air Jordan XVII 17