Tindrà lloc els dies 3 i 4 de juliol 2004, a Montcortés, Pallars Sobirà (Lleida) organitzada per la Secretaria d’Acció Social de la CGT de Catalunya i per la CGT de Ponent.

Tindrà lloc els dies 3 i 4 de juliol 2004, a Montcortés, Pallars Sobirà (Lleida) organitzada per la Secretaria d’Acció Social de la CGT de Catalunya i per la CGT de Ponent.

ACTIVITATS

Dissabte 3 juliol

10 h. Trobada de les Secretaríes d’Acció Social de les diferents federacions de la CGT de Catalunya.

13 h. Xerrada sobre soberania alimentària i transgènics a càrrec d’Alexis Inglada, pagès i membre de l’Assemblea Pagesa.

16 h. Taller d’Economia Crítica a càrrec de J. Manel Busqueta, membre del grup d’economia crítica Taifa.

19 h. Taula rodona «L’experiència dels casals i ateneus de Catalunya : present, perspectives de futur i treball unitari amb altres col.lectius», amb participació de L’Arran (Sants, Bcn), El Casal (Reus), El Lokal (Bcn), Espai Obert (Bcn), La Calderera (Riudoms), La Maixanta (Lleida), La Màquia (Girona), La Torna (Gràcia, Bcn), l’Ocell Negre (Lleida),…

22.30 h. Cinema a la fresca «El principio de Arquímedes».

Diumenge 4 juliol

11.30 h. Les mil cares de la precarietat. Què passa amb el Fòrum de les Cultures de Barcelona ?, a càrrec de la CGT.

13.30 h. Taula rodona «Els moviments socials al Pallars» a càrrec de membres de la Plataforma contra l’Autopista Elèctrica.

15 h. Dinar popular (cal el bo d’ajut).

A més, hi haurà : estenedor de revistes, parades, exposició,…

El terreny d’acampada està situat a la vora de l’estany de Montcortés, on es pot fer senderisme, banyar-se, descansar i gaudir de l’entorn. El terreny disposa de serveis, dutxes, piques i bar.
No és un camping, el que vol dir que som enmig d’un paratge natural que hem de respectar : no s’hi pot fer foc (podeu portar fogonets) i cal conservar-lo net entre totsi totes.

Heu de portar tenda, sac i antimosquits.

El dinar i sopar de dissabte són lliures, amb el cadascú es porti, i pel dinar de diumenge cal adquirir el bo d’ajut.

Preus :
Acampada dos dies + dinar popular : 10 euros.

Dinar popular : 4 euros.

Acampada per dia : 3 euros.

Com arribar-hi :

Des de Tremp cal seguir la C-13 fins la Pobla de Segur, seguir per la N-260 fins a Senterada i agafar el desviament a la dreta cap a la Pobleta de Bellveí. Abans d’arribar-hi trobarem un desviament a la dreta cap a Montcortés. Abans d’arribar a Montcortés la carretera voreja l’estany i a la dreta trobareu la indicació que us portarà al terreny d’acampada.

Per confirmar l’assistència : tel. 973 27 53 57 (CGT Lleida).

Organitzen :

Secretaria d’Acció Social de la CGT de Catalunya i CGT de Ponent.

Carr