Suspensió concert Setmana Antifeixista a Reus
La violència gratuïta no és res més que una actitud feixista més, i si és indidscriminada, buscant qualsevol “objectiu” susceptible de ser aviolentat per qualssevol discrepàncies entre sí, és de les pitjors.
Suspensió concert Setmana Antifeixista a Reus

La violència gratuïta no és res més que una actitud feixista més, i si és indidscriminada, buscant qualsevol “objectiu” susceptible de ser aviolentat per qualssevol discrepàncies entre sí, és de les pitjors.

I això és el que ha passat a Reus aquest cap de setmana.

Després de l’agressió d’un grup de nazis amb un bat de beisbol i una escopeta de balins a la plaça de les Oques a diverses persones “enemigues”, ja denunciada a la pàgina antifeixista de Reus (www.reus-antifeixista.tk), hi va anar un nombrós grup de persones -la majoria d’estètica redskin, però també alguns skins 33 i més gent de divers pel.latge- per a esperar a que tornés el grup de fatxes. En no haver-hi enfrontament, ja que els fatxes (reconeguts) no van aparèixer, van anar baixant pels carrers del centre fins a arribar a l’alçada d’on s’arrepleguen normalment els costres (aquells desgraciats mal anomenats punks), i a l’haver-hi disputes des de temps enrera, doncs aprofitant la pujada d’adrenalina va començar la batussa entre unes 50 o 60 ”persones”, batussa que va acabar sent un tots contra tots, ja que qualsevol motiu va esdevindre raó per a liar-se a òsties entre ells, donant un exemple lamentable i ridícul.
Ja havíem rebut amenaces del costres de vindre al concert a abarallar-se amb els redskins per la baralla permanent que tenen entre ells, però no en vem fer gaire cas, i ens vam limitar a tindre un servei d’ordre intern informat. Però ara, i ja que aquests redskins estan dins de la plataforma organitzadora de la 1a Setmana Antifeixista de Reus per la A.J.R., hem decidit suspendre el concert per vàries raons :

-Els equips de so eren dels mateixos grups, i per tant no estan disposats a posar-los en joc per picabaralles sense cap ideologia intermitja, que ni els van ni els venen.

-Si tot anés bé en aquest concert, als diaris no hi sortiria res, com a màxim quatre ratlles, però si passés alguna cosa semblant als fets de dissabte a la nit, segur que als diaris sortiria una sèrie de sucosos articles, a on se’ns compararia, tranquilament, amb la violència i les actituds feixistes que rebutgem frontalment, propaganda que evidentment no volem en la primera Setmana Antifeixista que muntem a Reus, excusa vàlida per a denegar permisos per a properes edicions.

-I que no ens dóna la gana d’alimentar, sinó tot el contrari, totes aquestes actituds de prepotència violenta, feixista en sí mateixa, ja que això és precisament el que volem eradicar en el món que volem construïr, pel qual hi ha gent que “perd” temps de la seva vida per organitzar mogudes i que, com tot, és més fàcil de destruïr que de construïr.

Per tot això, i amb desganes òbvies, el concert se suspèn, però encara queden totes les demés activitats programades, així que endavant amb la 1a Setmana Antifeixista de Reus.

Salut i Antifeixisme !


Fuente: reus-antifeixista