Programa quasi definitiu d’activitats VII Marxa-Homenatge als Maquis 2004 (29-4-2004)

Divendres 7 maig a les 19h a la Sala d’actes Societat Coral de Sentmenat (c/ Anselm Clavé 46) : Presentació del llibre Maquis, el puño que golpeó al franquismo, la agrupacion guerrillera de Levante y Aragon AGLA a càrrec de Carles Llauradó.

Programa quasi definitiu d’activitats VII Marxa-Homenatge als Maquis 2004 (29-4-2004)

Divendres 7 maig a les 19h a la Sala d’actes Societat Coral de Sentmenat (c/ Anselm Clavé 46) : Presentació del llibre Maquis, el puño que golpeó al franquismo, la agrupacion guerrillera de Levante y Aragon AGLA a càrrec de Carles Llauradó.

Dissabte 8 maig a les 18h, al Kasal Llibertari de Sentmenat (avinguda Terrassa s/n -carreró-) : Video-Fòrum amb Els Maquis a Catalunya i el curmetratje Quico Sabaté.

Divendres 14 maig a les 18h al centre cívic can Pelegrí de La Llagosta (c/Jaume I núm. 7-9) : xerrada i te sobre “La guerrilla al Rif, de Ameziane a Abdel-Karim” a càrrec de Joan Martínez (historiador).

Dissabte 15 maig a Sant Lloreç Savall : Pintada de Mural en record de Guillermo Ganuza Navarro, guerriller mort en combat el maig de 1949 a Sant Lloreç Savall.

Diumenge 30 maig a les 10h a Vernet d’Ariege, Ariege (França) : Visita al Museu i Camp d’Internament.

Dissabte 5 juny a les 22h al CSO La Opera (c/ Josep Prats 56-58) Hospitalet de Llobregat : Concert Cantautors Llibertaris. Moi Rojo, Juanito Piquete, Jofre, Joan, Momo, Yago, Seppuku, Farika, Joan Renehan…

Divendres 11 juny a les 18h a l’Ateneu Júlia Romera-Biblioteca Social La Hoguera de Santa Coloma de Gramenet (c/Santa Rosa núm. 18) : xerrada sobre la lluita anarquista clandestina contra el franquisme, a càrrec de Dolors Marín (historiadora i escriptora).

Dimecres 16 juny a les 19h a la Fundació d’ Estudis Llibertaris i Anarcosindicalistes de Barcelona (c/ Joaquim Costa, 34) : xerrada sobre “La lucha libertaria contra la dictadura : Defensa Interior” a càrrec d’Octavio Alberola i Luis Andres Edo (ex-activistes de Defensa Interior).

Dissabte 10 de juliol a Sallent : Marxa a Castellnou de Bages, dinar popular, homenatge a Francisco Denis “Català” i altres activitats (Actes i horaris a concretar. Mireu pàgina web).

Divendres 23 de juliol a les 19 h a la carretera vella de Vilada : Homenatge a Joan Vilella, Josep Puertas i Josep Bertobillo (es col·locarà una placa de pedra en el seu record).

 •  A les 21 h sopar al local de l’associació cultural Columna Terra i Llibertat de Berga (c/ del Balç 4 bxos esquerra).

 •  A les 22.30 h Concert de cantautors a la plaça Rivera.

  Dissabte 24 de juliol a les 13 h trobada davant la casa natal de Marcel·lí Massana (c/ Mossèn Huch núm. 8 de Berga) i homenatge en aquest guerriller anarcosindicalista.

 •  A les 14 h dinar al local de l’associació cultural Columna Terra i Llibertat (c/ del Balç 4 bxos esquerra).

 •  A les 18 h Xerrada col·loqui sobre la figura de Francisco Ponzan a càrrec d’historiadors i amics d’aquest combatent llibertari. És passarà un reportatge televisiu sobre Ponzan.

 •  A les 21.30 sopar al local de l’associació cultural Columna Terra i Llibertat (c/ del Balç 4 bxos esquerra).
  A les 23 h concert a la plaça Rivera.

  Diumenge 25 de juliol :

 •  A les 8 h Caminada comentada per les bases guerrilleres properes als canals de Sant Miquel (es sortirà des del Pont de Pedret).

 •  A les 14 h Dinar i cloenda dels actes d’enguany al Berguedà.

  Dissabte 21 d’agost a la plaça sant Domènec de Manresa a partir de les 18h hi haurà l’exposició “guerrilles arreu del món” i es farà la xerrada “Els maquis, resistència antifranquista”.

  Dimecres 5 de gener 2005
  A les 12 h trobada al cementiri de Sant Celoni en record del company Quico Sabaté.

  SALUT I ANARQUIA !!

  COMISSIÓ ORGANITZADORA DE LA VI _ MARXA-HOMENATGE ALS MAQUIS 2004

  Per saber amb detall tots els actes (també els d’última hora), adreces i horaris mireu les dades més actualitzades a : http ://www.sindominio.net/marxa-maquis/

  Per posar-vos en contacte amb nosaltres (si us heu de quedar a dormir o teniu qualsevol dubte) ho podeu fer a través del nostre correu electrònic : marxa-maquis@sindominio.net

  Whoelsale The Newest UA Yeezy Boost 350 Pirate Black Online For High Quality At Martha Sneakers.