Més de 1000 acomiadaments cada dia a Catalunya, no callem ! Manifestacions a Barcelona i Tarragona el dissabte 28 de març.
La CGT hi participarà activament. Crida del SP de CGT Catalunya.

Més de 1000 acomiadaments cada dia a Catalunya, no callem ! Manifestacions a Barcelona i Tarragona el dissabte 28 de març.

La CGT hi participarà activament. Crida del SP de CGT Catalunya.

 •  Manifestació unitària a Barcelona, convocada per la Campanya Que la crisi la paguin els rics, el dissabte 28 de Març, Plaça Universitat 17:30 amb el lema «Més de 1000 acomiadaments cada dia a Catalunya, no callem !»
 •  Manifestació a Tarragona el dissabte 28 de març a Tarragona, a les 18 h. a la Plaça Imperial Tarraco, sota el mateix lema, convocada per CGT, IAC, CoBas, Assemblea Ciutadana de Reus i diversos col·lectius socials.

  Més de 1000 acomiadaments cada dia a Catalunya, no callem !

  Des de la Campanya Que la Crisi la Paguin els Rics (www.noalacrisi.cat) volem posar en el vostre coneixement la següent informació :

  Dins de la setmana internacional de lluita contra el capitalisme convocada pel Fòrum Social Mundial 2009 a Belém (Brasil), es realitzarà una manifestació unitària a Barcelona el proper Dissabte 28 de Març, Plaça Universitat 17:30 amb el lema Més de 1000 acomiadaments cada dia a Catalunya, no callem !

  Els moviments socials, sindicats, organitzacions polítiques o culturals que formem la Campanya, accessible a l’apartat ‘Qui Som’ de la Web, fem una crida a la mobilització general de la ciutadania contra els culpables de la Crisi i en defensa dels drets dels treballadors i població en general.

  Exigim protecció immediata per a tothom, però amb la vista posada en aquells que ja feien patir una Crisi permanent en milions de persones, crisi de precarietat, de vivendes inaccessibles, d’inseguretat laboral i social, de deslocalització.

  Volem participar en la creació d’un moviment popular ampli que lluiti contra els interessos i cobdícia dels capitalistes, proposant noves formes d’organització que posi l’economia al servei de les necessitats socials i no a l’inversa.

  En definitiva, volem dir prou a un sistema basat en l’explotació i d’injustícia social.

  Aquesta participació la fem extensiva als treballadors en lluita pel seu lloc de treball digne, aquells i aquelles que el veuen perillar, als estudiants represaliats que planten cara contra la privatització i mercantilització de l’ensenyament, a companys i companyes que posen cada dia esforç per caminar cap a un món millor. Companys com l’Enric Duran, gent a qui ni el poder de la Banca ni el d’aquells que la protegeixen podrà aturar mai.

  Volem finalment, deixar palès el nostre rebuig a la violència policial contra els estudiants en lluita per una Educació pública i de qualitat o­n les empreses no hi posin les urpes, repressaliats per ser un moviment suficientment ampli i decidit com per poder aturar una contrareforma capitalista.

  www.noalacrisi.cat


  El Secretariat Permanent de la CGT de Catalunya a tota l’afiliació :

  28 DE MARÇ : QUE LA CRISI LA PAGUIN ELS RICS !

  Convoquem a tota la afiliació a participar als actes que s’estan organitzant per el 28 de març per exigir QUE LA CRISI LA PAGUIN ELS RICS !

  La CGT de Catalunya participa a les campanyes unitàries que sortiran als carrers de Barcelona (17:30 h – Plaça Universitat) i de Tarragona (18:00 h – Plaça Imperial Tarraco) per cridar a la mobilització sostinguda dels treballadors i treballadores, estudiants i classes populars per aturar la dramàtica situació que tenim a sobre.

  Teniu a la vostra disposició cartells, adhesius i el manifest de la manifestació de Barcelona a la porteria dels locals de Via Laietana 18, de Barcelona.

  TOTS I TOTES A LA MANIFESTACIÓ

  BARCELONA 17:30 h – plaça Universitat.

  TARRAGONA 18:00 h – plaça Imperial Tarraco.

  Comitè Confederal. Secretariat Permanent CGT de Catalunya.

  Barcelona, 20 de març de 2009.

  www.cgtcatalunya.cat/spip.php ?article2795

  jordans for sale UK


  Fuente: www.cgtcatalunya.cat/spip.php ?article2795