La Federació Local de Sabadell convoca una xerrada i una manifestació per lluitar contra la reforma laboral i de les pensions.

La Federació Local de Sabadell convoca una xerrada i una manifestació per lluitar contra la reforma laboral i de les pensions.

 •  La xerrada serà el pròxim dimarts 14 de desembre a les 18.30 h en el Centre Cívic de Ca N ´ Oriac i a càrrec de Blanca Rivas, Secretària d’Organització de CGT Catalunya i Quim Garreta, Secretari d’Organització de CGT Catalunya.
 •  La manifestació es realitzarà el pròxim dissabte 18 de desembre a les 11.30 h a la Plaça del Pi de Ca N ´ Oriac.

  Manifest :

  Des de la CGT volem fer una crida a la població per sostenir la lluita iniciada amb la VAGA general del 29-S, avui més que mai és necessari defensar els drets laborals i socials que tant han costat aconseguir.

  Per a la CGT és fals que la reforma laboral vagi a crear ocupació estable ; és una mesura per acomiadar més i més barat.

  La CGT creu que és una aberració l’ampliació de l’edat de jubilació als 67 anys i dels anys de cotització havent-hi superàvit en la caixa de les pensions i havent-hi 5 milions de persones parades ; aquesta és una altra mesura perquè cotitzem més i l’Estat s’estalviï diners.

  Per a la CGT és una aixecada de camisa que se’ns digui que no hi ha diners per a polítiques socials i se li estiguin donant 30.000 milions d’euros a la banca.

  Per a la CGT és un abús que milers de famílies siguin desnonades (500.000) per hipoteques usureres, mentre engreixen els beneficis dels bancs.

  Per canviar aquesta situació només hi ha un camí : fer front a aquesta xacra de polítics, banquers i empresaris mitjançant la unió de tot del poble treballador amb la mobilització i les convocatòries d’aturs i vaga fins que aquestes mesures antisocials siguin derogades.

  PER UN PRESENT I FUTUR DIGNE, MOBILITZA’T.

  Federació Local CGT Sabadell

  http://www.cgtcatalunya.cat/spip.php ?article4699

  JPEG - 116.4 ko
  Xerrada
  JPEG - 181.8 ko
  Manifestació

  NIKE AIR MAX TAILWIND 8 805942-402 Womens Running Shoes Purple Outlet Factory Shop


  Fuente: CGT Sabadell