Objectius: Presentar des d'una visió rigorosa i crítica els aspectes més rellevants i fonamentals del funcionament actual de la societat capitalista. Analitzar les conseqüències que l'evolució del capitalisme està tenint pel conjunt de les societats e intentar esbossar el debat al voltant de les diferents alternatives que s'estan plantejant des de distints moviments socials sobre com reformar/transformar l'actual sistema dominant.

Objectius: Presentar des d’una visió rigorosa i crítica els aspectes més rellevants i fonamentals del funcionament actual de la societat capitalista.

Objectius: Presentar des d’una visió rigorosa i crítica els aspectes més rellevants i fonamentals del funcionament actual de la societat capitalista. Analitzar les conseqüències que l’evolució del capitalisme està tenint pel conjunt de les societats e intentar esbossar el debat al voltant de les diferents alternatives que s’estan plantejant des de distints moviments socials sobre com reformar/transformar l’actual sistema dominant.


Formació

/
,
,
,