Jornadas dedicadas al movimiento anarquista y a los maquis, que se van a celebrar en Vilanova de Meia (La Noguera) el 9 y 10 de abril, conm un programa muy interesante.

http://alestrinx.blogspot.com/

Bones gent !!! Sobre les Jornades Homenatge als Maquis del 9 i 10 d’abril, comentar que el historiador Manel Aisa Pampols( http://manelaisa.com/ ) que ens tenia de parlar el diumege 10 d’abril, sobre el Diego Camacho «Abel Paz» finalment no podrà venir (queda pendent…), pero vindrà al seu lloc el no menys prestigiós historiador i lluitador (ex-M.I.L.

Bones gent !!! Sobre les Jornades Homenatge als Maquis del 9 i 10 d’abril, comentar que el historiador Manel Aisa Pampols( http://manelaisa.com/ ) que ens tenia de parlar el diumege 10 d’abril, sobre el Diego Camacho «Abel Paz» finalment no podrà venir (queda pendent…), pero vindrà al seu lloc el no menys prestigiós historiador i lluitador (ex-M.I.L. i ex-Gari) Txema Bofill que també va coneixer al Diego i sap una estona d’anarquisme i maquis, a continuació us deixem amb el seu blog, per saber d’ell : http://blocs.mesvilaweb.cat/txemabofill
Perdoneu les posibles molesties. Adjuntem el cartell amb el nom arreglat, per si voleu fer difusió, doncs el plaç per apuntar-se s’ha allargat fins al ultim dia de març.

Salut i Llibertat.

 


Fuente: CGT Aragón-La Rioja