La revista de la Confederació General del Treball de Catalunya

Descargar

 •  Reportatge : sobre el cicle 2000-2005 dels moviments socials.

 •  Reportatge : sobre el cicle 2000-2005 dels moviments socials.
 •  Treball-Economia : la lluita obrera a Seat per la readmissió en diversos articles ; entrevista a la Secció Sindical de CGT a TV3 ; la vaga a Iberia, mobilitzacions a Atos Origen ; els sindicats institucionals contra la vaga del bus a Barcelona ; l’ERO contra els treballadors i treballadores de Tenaria, Auna i Ono ; mobilitzacions pel Conveni a Correos ; les raons de la dreta contra la LOE ; la lluita contra la privatització de l’estiba als ports de Tarragona i Barcelona ; i la lluita contra el pillatge empresarial davant del Grupo Santamaría.
 •  Tema del mes : els papers de Salamanca.
 •  Cronologia : manifest «Protegim l’horta de Lleida», es revisarà el procés judicial contra Mumia i distribuïdora A Contratiempo ; Curs universitari a Lleida sobre llibertat i educació i cicle de vídeos sobre experi+encies alternatives d’educació a Sants.

  Sense fronteres : el Sàhara Occidental, la revolta als territoris ocupats ; i la Crida de Rabat contra l’exclusió social i l’atur.

  Social : en defensa del riu i el delta del Llobregat ; manifest pel tancament de les nuclears ; per suprimir la religió de la LOE ; solidaritat amb Juanjo Álvarez ; i aspectes jurídics de l’okupació.

  Dinamita de cervell : l’Espai Obert torna atenir local a Barcelona ; la col·lecció de llibre Plaguetes del Raval de Mallorca ; el filòleg Joan Coromines, la Biblioteca Kilombo ; el portal www.pobleviu.org ; la pel·lícula «Salvador» de Manuel Huerga ; llibres sobre Massana, de Miguel Hernández, el maquis, llengua i ideologia, de Josep Maria Terricabras i la CNT ; revistes «Solidaridad Obrera», «Kanal», «L’Ateneu» del Solsonès i «Albesòs».

  Entrevista : Noam Chomsky en una entrevista per a l’»Anarcho-syndicalists Rewiew», 1a part.

  Articles d’opinió : Emili Cortavitarte, Timanfaya, José Ángel Ciércoles, Esther Sanho, Pep Cara, Toni Álvarez de l’Assemblea Antimilitarista de Catalunya, Carlus Jové, Pepe Gutiérrez, Carlos Undergroove, Josep Estivill i Jordi Martí.


  Par : Col·lectiu Catalunya • Fuente: Col·lectiu Catalunya