Les treballadores i treballadors de la "Jefatura Provincial de Tráfico" de Tarragona, així com els treballadors de la DGT de Barcelona i Sabadell (per quarta setmana consecutiva), continuen les mobilitzaciones per a reclamar una millora de les condicions de treballs i de l’atenció a l’usuari.

Les treballadores i treballadors de la «Jefatura Provincial de Tráfico» de Tarragona, així com els treballadors de la DGT de Barcelona i Sabadell (per quarta setmana consecutiva), continuen les mobilitzaciones per a reclamar una millora de les condicions de treballs i de l’atenció a l’usuari.

Segons el sindicat CGT, després del que semblava un principi d’acord aquest passat divendres, va acabar en un intent d’engany per part de la DGT, ja que la plataforma negociada en principi, va venir molt retallada un cop va passar per Madrid.

Les assemblees de treballadors dels centres de treball afectats (Barcelona, Sabadell i Tarragona) van decidir dimarts, 11 de juliol, i dimecres, 12 de juliol, de 12,30 a 14,30 h, tornar a sortir al carrer no per demanar augments de sou sinó per reclamar unes condicions de treball dignes i una atenció al ciutadà de qualitat.


Fuente: CGT Tarragona