ATUREM LA CRIMINAL AGRESSIÓ SIONISTA A GAZA !
Una vegada més, i davant la complaença i passivitat de la major part de governs i institucions internacionals, l’exèrcit terrorista d’Israel està massacrant impunement a la població palestina, acaramullada dins l’immens camp de concentració en què han convertit la franja de Gaza.
ATUREM LA CRIMINAL AGRESSIÓ SIONISTA A GAZA !

Una vegada més, i davant la complaença i passivitat de la major part de governs i institucions internacionals, l’exèrcit terrorista d’Israel està massacrant impunement a la població palestina, acaramullada dins l’immens camp de concentració en què han convertit la franja de Gaza.

Aquest nou acte criminal, que recorda la repressió nazi contra els jueus, és tractada per alguns mitjans de comunicació amb els habituals eufemismes, mentides, silencis i tergiversacions que solen presentar el terrorisme sionista. Però, malgrat tot, no poden ni podran aturar la mobilització social a favor de la lluita i dels drets del poble palestí.

Des de CGT volem fer públic el nostre suport al poble de Palestina i a la legítima lluita pel seu alliberament, alhora que condemnam i demanam, tant la fi de l’ocupació del seu territori per part de l’estat israelià, com el robatori dels seus recursos i la colonització de les terres més fèrtils. També demanam l’alliberament de la seva població, tant les més de 10.000 persones que romanen en presons israelianes, com de les poblacions tancades pel Mur de la Vergonya, a Cisjordània, i pel tancament i ofegament de la Franja de Gaza.

Per tot això EXIGIM :

La retirada immediata de l’exèrcit d’Israel dels territoris ocupats. Que s’aturin immediatament els assassinats massius i la destrucció d’habitatges i infrastructures, i que els responsables de tots aquests crims, des del govern israelià fins a tots els comandaments militars del seu exèrcit, siguin processats per crims contra la humanitat.
Que, per aconseguir immediatament un alto el foc, el Govern de l’estat espanyol es pronunciï de manera clara i efectiva contra aquesta brutalitat, que promogui als estaments de la Unió Europea les mesures efectives per aturar la massacre, tant en el terreny diplomàtic com, sobretot, amb el trencament de tota mena de relació comercial amb Israel i, molt especialment, d’armes, municions i tecnologia militar.
Que, de manera urgent, els governs estatal i autonòmic organitzin l’ajuda humanitària, sanitària, alimentària i d’infrastructures cap a la població de Gaza trencant, si és necessari, el criminal bloqueig a que està sotmesa per terra, mar i aire.

A Mallorca, els actes unitaris de solidaritat amb Palestina, per aquests dies, són.

RODA DE PREMSA, per demà dijous dia 8, a les 11 hores, al Carrer Francesc de Borja Moll, nº10, entresol, de Palma.

CONCENTRACIONS, cada dia a les 19,00 hores, a la Plaça d’Espanya, de Palma.

MANIFESTACIÓ el proper dissabte, dia 10, a les 17,00 h., des de la Plaça d’Espanya fins a la Delegació del Govern, de Palma.

Fem una crida a tots els nostres afiliats i afiliades, companys i companyes de treball, amics i familiars, per prendre part de les mobilitzacions a favor del poble palestí.

Tothom a la MANIFESTACIÓ de dia 10/01/09

(Pl. Espanya, 17.00 hores, Ciutat de Mallorca)

VISCA LA LLUITA DEL POBLE PALESTÍ !

Secretariat Permanent de CGT-BALEARS

7 de gener de 2009


Fuente: Secretariat Permanent de CGT-BALEARS