Concentració dijous 25 de maig
Plaça Sant Jaume de 11h a 13.30h i de 16h a 20h

La Secció Sindical SAD CGT Barcelona, com a sindicat majoritari en el sector a la ciutat, ha convocat una concentració dijous 25 de Maig, a la Plaça Sant Jaume, de 11h a 13h30 i de 16h a 20h.

La plantilla del SAD (Servei d’Atenció Domiciliària) estem fartes de la situació laboral precària a que ens sotmet l’Ajuntament de Barcelona, governi qui governi, que ven a empreses privades el benestar de les persones més vulnerables de la ciutat.

Treballem al SAD més de 4000 persones, la majoria dones, en una situació de precarietat alarmant, atenent a més de 24.000 usuaris i usuàries.

El SAD és un servei públic en mans privades, surt a concurs cada 4 anys, guanyant aquelles empreses que ofereixen el servei a més baix cost, traduint-se això en un canvi constant d’empreses: Suara, Clece, Domus VI… i professionals atenent a les persones usuàries, i, com s’està veient, amb unes condicions cada cop més i més precàries per a tot@s les professionals que hi treballem, arribant a ser treballadores i usuàries de serveis socials a la vegada.

Reivindiquem:

-Conveni SAD per a la ciutat de Barcelona amb millores salarials i socials amb una regulació del model SAD de PROXIMITAT.
-Respecte pel DESCANS LABORAL.
-Respecte pels permisos retribuïts.
-Respecte per les restriccions de salut laborals.
-Respecte pels seul REGISTRE HORARI.
-Augment salarial.
-Torns definits (Matí o tarda).
-Jornades complertes de 35h setmanals.
-ELIMINACIÓ de la borsa d’hores.
-Plus d’antiguitat.
-Salari 100% per baixes IT.

Com pot un Ajuntament denominat PROGRESSISTA i preocupat per la FEMINITZACIÓ DE LA POBRESA pot permetre que un servei ESSENCIAL estigui en aquestes condicions?

EL SAD DIU PROU! Per unes condicions de treball dignes!

 


Fuente: CGT Prensa Barcelona