14 desembre a BARCELONA

Concentracions davant els llocs de treball a les 10h. i CONCENTRACIÓ a la Plaça Sant Jaume a les 19h.

14 Desembre a TARRAGONA

CONCENTRACIÓ DE 10 a 11 HORES DAVANT LA DELEGACIÓ DEL GOVERN (c/Sant Francesc) I D’11 A 12 DAVANT DE LA SUBDELEGACIÓ DEL GOVERN (Plaça Imperial Tarraco)

14 desembre a BARCELONA

Concentracions davant els llocs de treball a les 10h. i CONCENTRACIÓ a la Plaça Sant Jaume a les 19h.

14 Desembre a TARRAGONA

CONCENTRACIÓ DE 10 a 11 HORES DAVANT LA DELEGACIÓ DEL GOVERN (c/Sant Francesc) I D’11 A 12 DAVANT DE LA SUBDELEGACIÓ DEL GOVERN (Plaça Imperial Tarraco)

MANIFEST :

Les organitzacions sindicals CATAC·IAC, USOC, CGT, SAC, STAJ i SAP,
ET CONVIDEM A CONCENTRAR-TE I A MANIFESTAR-TE AMB NOSALTRES PER MOSTRAR EL NOSTRE DESACORD I REBUIG A LA POLÍTICA LABORAL I SOCIAL QUE EL GOVERN ESTÀ DESENVOLUPANT A L’ADMINISTRACIÓ.

Una política bàsicament continuista, que implica :

  Pèrdues de poder adquisitiu dels nostres salaris, ja que aprova amb la complicitat de determinades forces sindicals uns increments retributius per sota tant de l’IPC real.

  Imposició del salari diferit com instrument suplantador d’increments retributius directes en nòmina mensual a través dels fons i plans de pensions privats sense cap tipus de consulta als seus empleats i empleades i que rebaixen els salaris, les cotitzacions socials i les futures pensions públiques.

  Que no busca cap tipus de solució per possibilitar l’estabilitat laboral del seu personal que treballa en precari.

  Què està creant les condicions per avançar en la privatització dels serveis públics, ampliació de la concertació a l’Educació Infantil i externalització de serveis i funcions com la creació d’empreses públiques i consorcis susceptibles de ser privatitzats en un futur proper.

Per tot això concentra’t a la porta del teu centre de treball (10:00 hores) i vine amb nosaltres a la Plaça Sant Jaume de Barcelona (19:00 hores) i reivindica :

  Negociació d’una clàusula de revisió salarial d’acord amb l’IPC català, que eviti noves pèrdues de poder adquisitiu i la negociació de fons addicionals que permetin la recuperació del poder adquisitiu perdut als últims anys. Hem de manifestar-li al govern la necessitat de que compleixi els acords del Tinell en aquest tema.

  Defensem un sistema públic de pensions. No als plans de pensions. L’extensió dels fons i plans de pensions col·lectius marcada als mateixos Pactes de Toledo i els acords de pensions posteriors entre el govern de l’Estat i CCOO i UGT, que apostin per impulsar-los, mentre endureixen les condicions i imposen més dificultats per accedir a les pensions públiques contributives. Tot sembla indicar que a llarg termini el seu objectiu sigui substituir l’actual sistema públic pel negoci privat que per determinades empreses i sindicats representen els fons de pensions.

  Contra la precarietat, estabilitat laboral. No és admissible que a l’Administració de la Generalitat, la precarietat laboral pugui assolir cotes tant elevades. Molts col·lectius es troben en situació de greu inestabilitat. Per això és necessari assolir compromisos d’estabilitat perquè interins/es i laborals temporals tinguin assegurat un lloc de treball.

  Per una veritable carrera administrativa. Cal garantir mecanismes transparents, per a tothom i sense privilegis, per desterrar l’actual situació de desmotivació i per dignificar la figura de les empleades i empleats públics.

  No a la privatització dels serveis públics. La defensa de la millora de la qualitat dels serveis públics passa per un NO rotund a les seves privatitzacions, així com a les subcontractacions amb diners públics. En aquest sentit les noves fórmules de gestió, que introdueixen criteris mercantilistes, van en detriment de la qualitat del servei i consoliden una política totalment regressiva.

  La jornada de 35 hores. Com a part de la millora de la qualitat dels serveis públics considerem necessària la implantació de la jornada laboral de 35 hores, lligada a la creació d’ocupació estable.

La millora de les nostres condicions de treball i de la qualitat dels serveis públics depenen també de tu, fes sentir la teva veu, uneix-la a la nostra, que el govern la senti el dia 14 a les portes del centres de treball i a la manifestació de la Plaça Sant Jaume.

Les organitzacions que signem aquest manifest continuarem mobilitzant-nos per fer de la millora de les nostres condicions de treball una reivindicació permanent.

CATAC·IAC, USOC, CGT, SAC, STAJ, SAP