Avui dia 16 de gener, 20 treballadors/es de Parcs i Jardins en representació del Comitè d’Empresa ens hem concentrat des de les 8 del matí a la porta de l’Institut Municipal de Parcs i Jardins, al carrer Tarragona, per expressar el nostre rebuig a la privatització del Parc de les Aigües de Guinardó i la seva zona d’influència. L’Ajuntament de Barcelona incomplint els acord de Conveni i els propis Estatuts de l’entitat pública ha tret a concurs el manteniment del Parc de les Aigües del Guinardó. L’excusa per a realitzar aquesta privatització és, segons l’Ajuntament : "la voluntat municipal de donar suport a les empreses d’inserció social i centres especials de treball dedicats a les tasques de reinserció social i laboral de persones amb especials dificultats."

Avui dia 16 de gener, 20 treballadors/es de Parcs i Jardins en representació del Comitè d’Empresa ens hem concentrat des de les 8 del matí a la porta de l’Institut Municipal de Parcs i Jardins, al carrer Tarragona, per expressar el nostre rebuig a la privatització del Parc de les Aigües de Guinardó i la seva zona d’influència. L’Ajuntament de Barcelona incomplint els acord de Conveni i els propis Estatuts de l’entitat pública ha tret a concurs el manteniment del Parc de les Aigües del Guinardó. L’excusa per a realitzar aquesta privatització és, segons l’Ajuntament : «la voluntat municipal de donar suport a les empreses d’inserció social i centres especials de treball dedicats a les tasques de reinserció social i laboral de persones amb especials dificultats.»

Al voltant de les 9 hores del matí s’han obert les pliques presentades, essent triada una UTE formada per Fundació Tallers de Catalunya – Associació per la Integració Social del Deficient i Vivers Belloch. La política hipòcrita de l’Ajuntament que en l’última OPO (oferta pública d’ocupació) va baixar el nombre de places d’integració del 10% al 5%. Aprofitant-se ara d’una necessitat de la societat per a realitzar una privatització més.

D’aquesta manera venen una mesura publicitària d’integració que en realitat amaga una política assistencialista, en comptes de realitzar una autèntica política integradora i d’igualtat d’oportunitats amb aquest col·lectiu de persones amb discapacitat. Finalment només volem recordar-vos la precarietat d’aquests llocs de treball, que es creen a costa de la gestió directa d’un servei públic, els treballador/es els quals cobren el SMI en el millor dels casos, fàcilment reduïbles per informes de baix rendiment

SI A LES POLÍTIQUES D’INTEGRACIÓ
NO A LES FALSES POLÍTIQUES ASSISTENCIALITES

Més info : http://malesherbes.blogspot.com/


Fuente: http://malesherbes.blogspot.com/