Skip to Navigation

Nuevo ERE tempral en Cubigel Compressors - Sabadell

 

Cubigel Compresores, antigua Unidad Hermética, que pertenece al grupo industrial estadounidense AIAC (American Industrial Adquisition Corporation), ha presentado un ERE temporal de 29 días laborables (41 días naturales), desde el mes de Julio hasta Diciembre, sin un calendario de afectación por mes salvo Julio que dejaríamos de trabajar la última semana. Este nuevo expediente sería el cuarto seguido en la empresa, siendo el tercero desde que pertenecemos al grupo AIAC.Las razones principales que argumenta la empresa en este ERE sería el incremento de las materias primas y la caída de ventas prevista para el 2 º semestre de 2011.

Desde la sección sindical de CGT queremos poner de manifiesto nuestro rechazo a este expediente, y denunciar la mala gestión realizada en la empresa. La pésima organización interna, la mala planificación, la continua pérdida de calidad de nuestros compresores, la falta continua de materia prima y de repuestos en las máquinas, el desperdicio de la flexibilidad, la realización de horas extraordinarias y la incompetencia de quienes nos dirigen son los causantes de esta situación.

Secció Sindical CGT Cubigel Compressors (CGT Sabadell)

________

Nou ERO a Cubigel Compressors

Cubigel Compressors, antiga Unitat Hermètica, que pertany al grup industrial americà AIAC (American Industrial Adquisition Corporation), ha presentat un ERO temporal de 29 dies laborables (41 dies naturals), des del mes de Juliol fins a Desembre, sense un calendari d'afectació per mes llevat de Juliol que deixaríem de treballar l'última setmana. Aquest nou expedient seria el quart seguit en l'empresa, sent el tercer des que pertanyem al grup AIAC.

Les raons principals que argumenta l'empresa en aquest ERO seria l'increment de les matèries primeres i la caiguda de vendes prevista per al 2n semestre del 2011.

Des de la secció sindical de CGT volem posar de manifest el nostre rebuig a aquest expedient, denunciar la mala gestió realitzada en l'empresa. La pèssima organització interna, la mala planificació, la continua pèrdua de qualitat dels nostres compressors, la falta continua de matèria primera i de recanvis en les màquines, el desaprofitament de la flexibilitat, la realització d'hores extraordinàries i la incompetència de qui ens dirigeixen són els causants d'aquesta situació.

Assenyalar que a dia d'avui existeix un deute amb els proveïdors de 14M€, que al 70% de la plantilla se li deu la Paga Extraordinària d'Estiu i que la situació en l'empresa cada dia que passa és més difícil i complexa.

On queden aquestes bones intencions quan se signava el conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Sabadell pel projecte Suma'T, era solament això, sortir en la foto amb les administracions, però no era per a crear ocupació en la comarca, o ha estat per a rebre les subvencions del projecte?.

És per això que li demanem al Director General, el Sr. Mark Johnston, que prengui les mesures oportunes per al bon funcionament de la nostra empresa, ha d'insistir i demanar a l'accionariat del grup AIAC que faci una aposta decidida per l'empresa i aporti la injecció econòmica necessària per al funcionament de l'empresa. I no esperar que les aportacions vengen per part de les administracions, bancs o de la plantilla via congelació salarial, ERO i pèrdues de drets socials, i una vegada més li demanem que adopti una actitud valenta i faci els canvis necessaris en les diferents direccions, ja sigui en Operacions, Qualitat, Logística, R&D, Finances, etc, perquè de seguir en l'actual situació entenem que perilla la nostra continuïtat.

Secció Sindical CGT Cubigel Compressors (CGT Sabadell)

Le Migliori Vendite 100% Reale Air Jordans 31 Chicago Scarpe Da Pallacanestro Scarpe Air Jordan 31 Squisita EQ4O89

Comentarios

Los comentarios anónimos están moderados, por lo que no se garantiza su publicación, sólo los usuarios registrados podrán comentar sin moderación.
La redacción del Rojo y Negro no se hace responsable de los comentarios vertidos, al tiempo que se reserva la eliminación de los comentarios de carácter sexista, racista, autoritario, o arbitrariamente insultantes hace personas concretas, así como el bloqueo del usuario que de forma reiterada no respete estos límites.

Enviar un comentario nuevo

El contenido de este campo se mantiene privado y no se mostrará públicamente.
CAPTCHA
Esta pregunta se hace para comprobar que es usted una persona real e impedir el envío automatizado de mensajes basura.
CAPTCHA de imagen
Enter the characters shown in the image.