Skip to Navigation

Huelga indefinida en los hospitales de Vall d'Hebron, Trueta y Bellvitge

 
Acuerdan convocar huelga indefinida en los hospitales de Vall d'Hebron, Trueta y Bellvitge a partir de finales de octubre.La convocatoria se puede extender al resto de hospitales del ICS. La asamblea de trabajadores del Hospital de Bellvitge ha aprobado este jueves 29 de septiembre por mayoría hacer huelga si fracasan las negociaciones con el Instituto Catalán de la Salud (ICS). Con el Hospital de Vall d'Hebron y el Trueta de Girona, ya son tres los centros del ICS que aprueban hacer huelga indefinida a partir de finales de octubre.


Acorden convocar vaga indefinida als hospitals de Vall d'Hebron, Trueta i Bellvitge a partir de finals d'octubre

L'assemblea de treballadors de l'Hospital de Bellvitge ha aprovat aquest dijous 29 de setembre per majoria fer vaga si fracassen les negociacions amb l'Institut Català de la Salut (ICS). Amb l'Hospital de la Vall d'Hebron i el Trueta de Girona, ja són tres els centres de l'ICS que aproven fer vaga indefinida a partir de finals d'octubre.

Els sindicats volen que s'aturin els vuit hospitals de l'ICS. En els propers dies ho votaran la resta d'hospitals.

L'ICS està negociant amb la majoria de sindicats (Metges de Catalunya, Satse, CCOO, UGT i CATAC-CTS) retallades per estalviar 45 milions d'euros en el capítol de despesa de personal. La CGT no participa en aquestes reunions.

La reunió del 29 de setembre entre sindicats i l'ICS va ser suspesa després que uns 300 treballadors i treballadores concentrats a l'exterior de la seu de l'ICS irrompessin a la sala i ocupessin la seu de l'institut. L'ICS ha tornat a convocar els representants sindicals per dilluns a la tarda per continuar amb les negociacions.

L'Institut Català de la Salut proposa als sindicats una retallada de la meitat de la paga extra de Nadal per reduir el dèficit del departament aquest 2011. A més, s'ajornaran fins l'any que ve pagaments de guàrdies i complements dels propers tres mesos amb el mateix objectiu, estalviar 45 milions d'euros d'ara fins al 31 de desembre.

Des de la CGT es considera que ja no és moment de negociar, el que cal és lluitar.

Champion Rev Weave Pant Black

Comentarios

Los comentarios anónimos están moderados, por lo que no se garantiza su publicación, sólo los usuarios registrados podrán comentar sin moderación.
La redacción del Rojo y Negro no se hace responsable de los comentarios vertidos, al tiempo que se reserva la eliminación de los comentarios de carácter sexista, racista, autoritario, o arbitrariamente insultantes hace personas concretas, así como el bloqueo del usuario que de forma reiterada no respete estos límites.

Enviar un comentario nuevo

El contenido de este campo se mantiene privado y no se mostrará públicamente.
CAPTCHA
Esta pregunta se hace para comprobar que es usted una persona real e impedir el envío automatizado de mensajes basura.
CAPTCHA de imagen
Enter the characters shown in the image.