Skip to Navigation

Autobuses desde Valencia para la manifestación del 15-M en Madrid

 

El sindicato anarcosindicalista CGT, saldrá con dos autobuses desde Valencia hacia Madrid.

Varios colectivos valencianos (Democracia Real Ya, CGT, etc.) Y asambleas del 15-M de los barrios de Valencia están contratando autobuses para participar en la manifestación de "indignados" que tendrá lugar en Madrid el próximo domingo por la tarde.Diverses entitats organitzen autobusos per a la manifestació del 15-M a Madrid.

El sindicat anarcosindicalista CGT, eixirà amb dos autobusos des de València cap a Madrid.Diversos col·lectius valencians (Democràcia Real Ja, CGT, etc.) i assemblees del 15-M dels barris de València estan contractant autobusos per a participar en la manifestació de "indignats" que tindrà lloc a Madrid diumenge que ve a la vesprada.

La cita és significativa perquè a ella assistiran totes les marxes populars que des de diferents punts del país van partir en pelegrinatge cap a la capital fa unes setmanes. S'espera que totes les marxes es troben en la Porta del Sol el dissabte a la nit. No sols partiran autobusos des de València.

Des de moltes ciutats espanyoles s'estan organitzant expedicions cap a Madrid. D'esta manera, la manifestació del diumenge comptarà amb la participació de persones procedents de tota la geografia espanyola.

Tots els interessats poden contactar amb els col·lectius organitzadors per a reservar el seu lloc en els autobusos que partiran de València cap a Madrid. Es podrà passar tot el cap de setmana en la capital, o bé, anar i tornar en el mateix dia, ja siga el dissabte o el diumenge. El preu del viatge oscil·larà entre els 15 i 20 euros.

Seran quasi una desena les marxes populars que convergiran en la Porta del Sol el dissabte. La primera a partir va ser la de València, coneguda com la "marxa indignada popular de l'est" que porta en camí des del passat 20 de juny i fa uns dies que va tocar sòl madrileny.

Air Jordan VII 7 Retro

Comentarios

Los comentarios anónimos están moderados, por lo que no se garantiza su publicación, sólo los usuarios registrados podrán comentar sin moderación.
La redacción del Rojo y Negro no se hace responsable de los comentarios vertidos, al tiempo que se reserva la eliminación de los comentarios de carácter sexista, racista, autoritario, o arbitrariamente insultantes hace personas concretas, así como el bloqueo del usuario que de forma reiterada no respete estos límites.

Enviar un comentario nuevo

El contenido de este campo se mantiene privado y no se mostrará públicamente.
CAPTCHA
Esta pregunta se hace para comprobar que es usted una persona real e impedir el envío automatizado de mensajes basura.
CAPTCHA de imagen
Enter the characters shown in the image.