Skip to Navigation

El comité de empresa de Ficosa Electrónics responde a la empresa

 

Después de la nota informativa por parte de la Empresa, aparecida el día 15 de julio, y como respuesta a las diversas declaraciones aparecidas en los diferentes medios de comunicación, desde el Comité de Empresa queremos hacer las siguientes matizaciones:  • El Comité propuso al Grupo Ficosa que para negociar la aplicación de las tablas salariales, se activara los Transfers, porque considerábamos que el paro de éstos era un chantaje para imponer la subida que ellos propusieron.
  • Que en ningún momento desde la Empresa se ha hecho llegar otra cifra para la subida de los salarios que la del 1'75%, y no la del 2,85% ampliable al 3'85% si se alcanza un resultado positivo.
  • Que en ningún momento este Comité se ha negado a negociar ningún proceso de homogenización, lo que no está dispuesto es a negociar bajo Chantaje.

_______________

Comunicat del Comitè d'empresa de Ficosa Electrònics en resposta a l'empresa

Després de la nota informativa per part de l'Empresa, apareguda el dia 15 de juliol, i com resposta a les diverses declaracions aparegudes en els diferents mitjans de comunicació, des del Comitè d'Empresa volem fer les següents matisacions:

* El Comitè va proposar al Grup Ficosa que per a negociar l'aplicació de les taules salarials, s'activés els Transfers, perquè consideràvem que l'aturada d'aquests era un xantatge per a imposar la pujada que ells van proposar.

* Que en cap moment des de l'Empresa s'ha fet arribar altra xifra per a la pujada dels salaris que la de 1'75%, i no la de 2'85% ampliable al 3'85% si s'assoleix un resultat positiu.

* Que en cap moment aquest Comitè s'ha negat a negociar cap procés de homogenització, el que no s'està disposat a negociar sota Xantatge.

* Que amb la paralització dels Transfers de línies de producte FICOSA provinents d'Europa per a cobrir la progressiva baixada de la producció de TV en l'antiga planta de SONY, s'està incomplint els acords signats en la Delegació del Treball de la Generalitat de Catalunya. Aquesta paralització posa en perill la cobertura dels llocs de treballs de l'esmentada baixada de producció de TV i no té res que veure amb els processos de negociació amb els diferents Comitès de la Planta.

* Que el comitè d'empresa en reiterades ocasions va preguntar a l'empresa sobre l'aplicació de la pujada salarial i aquesta no va mostrar la seva posició fins a esgotar els terminis previstos per a això.

* Que a dia d'avui no hi ha en la Planta de Viladecavalls una mostra tangible del tan esmentat Pla Industrial que ha de donar treball, segons les declaracions del Sr. Pujol, a 1700 persones. De moment la Planta segueix pervivint del producte TV, la producció del qual es redueix progressivament.

* Que l'amenaça del ERO TEMPORAL no és resultat de la postura del Comitè d'Empresa, sinó de l'actitud de l'Empresa al no implementar la reconversió industrial pactada en els acords SONY-FICOSA. A més aquestes línies no cobreixen les aproximades 200 persones amenaçades amb aquest ERO TEMPORAL.

* Que el plantejament d'aquest possible ERO TEMPORAL, no s'ha comunicat directament al Comitè, saltant-se els procediments legals, pel que és catalogable com una altra amenaça i xantatge cap a la Plantilla per part de l'Empresa.

El Comitè d'Empresa de IDNEO secunda, sense cap tipus de reserva, al Comitè d'Empresa de FICOSA ELECTRONICS.

Comitè d'Empresa de Ficosa Electronics

Nike Special Forces Air Force 1 Boots

Comentarios

Los comentarios anónimos están moderados, por lo que no se garantiza su publicación, sólo los usuarios registrados podrán comentar sin moderación.
La redacción del Rojo y Negro no se hace responsable de los comentarios vertidos, al tiempo que se reserva la eliminación de los comentarios de carácter sexista, racista, autoritario, o arbitrariamente insultantes hace personas concretas, así como el bloqueo del usuario que de forma reiterada no respete estos límites.

Enviar un comentario nuevo

El contenido de este campo se mantiene privado y no se mostrará públicamente.
CAPTCHA
Esta pregunta se hace para comprobar que es usted una persona real e impedir el envío automatizado de mensajes basura.
CAPTCHA de imagen
Enter the characters shown in the image.