Skip to Navigation

Castellón: El Centro de Atención Integral a las Mujeres no paga a las trabajadoras desde hace 5 meses

 

La empresa ASER, gestora del Centro de Atención Integral a las Mujeres de Castellón, no paga los salarios de las trabajadoras desde hace 5 meses y deteriora el servicio a las mujeres usuarias.-

La Asamblea de trabajadoras del Centro de Atención Integral a las Mujeres de Castellón queremos hacer pública nuestra denuncia:

Assemblea de Treballadores del Centre d'Atenció Integral a les Dones de Castelló


- Des de fa 5 mesos, l'empresa ASER no ens paga els nostres salaris, amb el que això comporta per a les nostres condicions de vida. A més, l'empresa no està cobrint baixes i vacances de les treballadores, reduint la qualitat del servei i de les condicions de treball. A pesar d'això, nosaltres hem seguit complint amb la nostra responsabilitat d'oferir un servei de qualitat en el Centre, mentre l'empresa i la Conselleria no compleixen les seues obligacions.

- Des de que ha començat aquesta situació, no hem tingut ninguna mena d'informació o resposta per part de l'empresa o de l'administració pública, que és l'última responsable d'aquest servei públic subcontractat. Tant l'empresa com la Conselleria i l'Ajuntament de Castelló es desentenen del problema, deixant de banda els drets de les dones treballadores i les famílies usuàries del Centre.

- L'empresa ASER ja ha tingut diversos problemes de gestió en altres recursos socials a l'Estat espanyol. A La Rioja, Astúries i País Valencià ha perdut la gestió de centres de dia per incomplir contractes amb l'administració (sempre per no pagar els salaris). A més, ha hagut de tancar residencies de tercera edat i altres serveis per una nefasta gestió econòmica.

- Per altra banda, es coneguda l'actuació de la Generalitat i l'Ajuntament a l'hora de demostrar les seues prioritats i preocupacions pels col•lectius més desfavorits socialment. Les retallades en despesa social, els retards en pagar el deute amb alguns serveis públics, la falta d'ajudes socials i assistencials, i un llarg etcètera, ens posen en una difícil situació tant a les persones usuàries dels serveis públics com a aquelles que treballem per a les empreses subcontractades.

- Hem denunciant per diversos canals aquesta situació insostenible, que també ha arribat a afectar les dones usuàries del Centre i la qualitat del servei que ofereix l'empresa. Hem fet denuncies als mitjans de comunicació, a través de representats polítics i sindicals, ens hem concentrat al carrer. I continuem encara avui sense cap resposta.

Perquè estem compromeses amb el nostre treball, amb les dones i les famílies que ens necessiten: no acceptarem cap retallada que afecte a la qualitat del servei que donem, no acceptarem que l'empresa continue sense pagar el nostre treball sense cap explicació. És una qüestió de respecte i dignitat tant per les dones treballadores com per aquelles que necessiten ajuda d'emergència social.

Empresa i administració pública són responsables d'aquesta situació!

PELS NOSTRES DRETS LABORALS I PEL DRET A UNS SERVEIS SOCIALS PÚBLICS PER A LES DONES

COMUNIQUEM LA NOSTRA DECISIÓ DE RECORRER A LA VAGA COM A ÚNIC CAMÍ PER RESOLDRE AQUEST CONFLICTE

EXIGIM SOLUCIONS PER A USUARIES I TREBALLADORES!!!

Assemblea de Treballadores del Centre d'Atenció Integral a les Dones de Castelló

Word - 329.5 kB
Kobe 11 ELite PE

Comentarios

Los comentarios anónimos están moderados, por lo que no se garantiza su publicación, sólo los usuarios registrados podrán comentar sin moderación.
La redacción del Rojo y Negro no se hace responsable de los comentarios vertidos, al tiempo que se reserva la eliminación de los comentarios de carácter sexista, racista, autoritario, o arbitrariamente insultantes hace personas concretas, así como el bloqueo del usuario que de forma reiterada no respete estos límites.

Enviar un comentario nuevo

El contenido de este campo se mantiene privado y no se mostrará públicamente.
CAPTCHA
Esta pregunta se hace para comprobar que es usted una persona real e impedir el envío automatizado de mensajes basura.
CAPTCHA de imagen
Enter the characters shown in the image.