Skip to Navigation

PAREMOS LOS RECORTES, una iniciativa de Acampada Bcn para denunciar la abolición de los derechos sociales

 

El pasado día 15 de junio se comenzaron a debatir en el Parlamento de Cataluña los nuevos presupuestos de la Generalitat para el año 2011 y 2012, presupuestos que está previsto que aprueben los días 20 y 21 de julio. Con el agravamiento de la crisis, la clase política había que elegir entre recortar los derechos sociales de la ciudadanía o seguir favoreciendo el beneficio empresarial y de la banca y, una vez más, han elegido los recortes sociales, que cargan sobre nosotros la salida de una crisis que no hemos creado.PAREMOS LOS RECORTES, una iniciativa de Acampada Bcn para denunciar la abolición de los derechos sociales y canalizar y mostrar el rechazo de la ciudadanía - ACCIÓN: # AturemLesRetallades

Cuando faltan sólo unos días para que recorten nuestros derechos, os presentamos PAREMOS LOS RECORTES http://acampadadebarcelona.org/aturemlesretallades/, una iniciativa con dos objetivos:

  • denunciar la abolición de los derechos sociales y el desarme del Estado del bienestar,
  • canalizar y mostrar el rechazo de la ciudadanía hacia este atentado contra la democracia.

Indignadx, firma, movilizate!

Juntas y juntos lo podemos hacerlo! ACTÚA!

_________

ATUREM LES RETALLADES, una iniciativa d'Acampada Bcn per denunciar l'abolició dels drets socials i canalitzar i mostrar el rebuig de la ciutadania

El passat dia 15 de juny es van començar a debatre al Parlament de Catalunya els nous pressupostos de la Generalitat per a l'any 2011 i 2012, pressupostos que està previst que aprovin els dies 20 i 21 de juliol. Amb l'agreujament de la crisi, la classe política havia de triar entre retallar els drets socials de la ciutadania o seguir afavorint el benefici empresarial i de la banca i, un cop més, han triat les retallades socials, que carreguen sobre nosaltres la sortida d'una crisi que no hem creat.

Indigna't, signa, mobilitza't!

Juntes i junts ho podem fer! ACTUA!

Quan falten només uns dies per a que retallin els nostres drets, us presentem ATUREM LES RETALLADES http://acampadadebarcelona.org/aturemlesretallades/, una iniciativa amb dos objectius:

  • denunciar l'abolició dels drets socials i el desarmament de l'Estat del benestar,
  • canalitzar i mostrar el rebuig de la ciutadania vers aquest atemptat contra la democràcia.

Perquè tothom pugui accedir a dades concretes de les mesures que es pretenen aplicar, mesures que no apareixien al programa electoral de qui governa a Catalunya, presentem l'anàlisi ATUREM LES RETALLADES: Promeses electorals?

Les retallades socials són la demostració tangible que, al final, la ciutadania ha de pagar els excessos dels mercats financers. A ATUREM LES RETALLADES: L'origen s'explica com funciona la dictadura econòmica a la que estem sotmesos, la demagògia política permanent i les mentides pròpies d'aquesta falsa democràcia llurs dirigents no ens representen.

Hem posat a disposició de tota la població la possibilitat d'expressar el seu rebuig a les greus retallades socials que vol aprovar el Govern de la Generalitat de Catalunya mitjançant un formulari en el qual qualsevol ciutadà pot firmar en contra de les retallades: ATUREM LES RETALLADES: Signa contra les retallades

Amb aquesta iniciativa continuem les massives mobilitzacions del 15 de maig i el 14, 15 i 19 de juny, seguides per la majoria de la ciutadania de Catalunya i de tot l'Estat, i recolzem les nombroses mobilitzacions que s'estan duent a terme durant aquests mesos en contra de les retallades socials.

Estem treballant per a donar la màxima difusió d'aquesta iniciativa, aconseguir una àmplia repercussió i recollir el màxim nombre de signatures possible. Entre tots i totes aturarem aquesta injustícia! Enllaç curt a #AturemLesRetallades: http://t.co/w3BbR1c

Comissió de Comunicació AcampadaBCN · 15M

ATUREM LES RETALLADES!!!

Els milers d'Indignades i Indignats d'arreu del territori no tolerarem que el Govern i la patronal destrueixin els serveis de salut universals i públics sota la falsa excusa que aquesta és la sortida a la crisi. A la degradació que s'està produint en la sanitat se li afegeixen els atacs contra l'ensenyament públic, gratuït i universal i, entre d'altres, contra els serveis socials. La salut, l'educació i el benestar social no són negocis! Són drets bàsics que han de ser defensats per la comunitat sanitària i educativa, així com per les usuàries i usuaris, que som totes i tots!

Els polítics menteixen quan diuen que les retallades són inevitables. ¿Per què hem de suportar aquesta situació si tan sols amb el 17,39% del benefici que han obtingut les empreses de l'Ibex-35 n'hi hauria prou per revertir l'impacte negatiu de les retallades socials aplicades al 2010 i 2011? Nosaltres no som responsables d'aquesta crisi, i no estem disposades a pagar-ne els seus costos, menys encara, quan aquells que l'han ocasionat són els principals beneficiaris d'aquestes mesures antisocials.

Per què no, en comptes de retallar en drets socials, s'augmenten els impostos dels rics i de les empreses? Per què no gravar les transaccions financeres i, particularment, les que tenen com a únic objectiu l'especulació?

Per què no invertir en aquests moments de crisi en el sector públic per crear llocs de treball sostenibles i adreçar les creixents necessitats i demandes de la població?

Des del moviment dels Indignats i les Indignades a Catalunya fem una crida a continuar la protesta contra les retallades i els pressupostos que el liberalisme salvatge amb la connivència dels polítics ens imposen. Us convidem a reflectir aquí el vostre rebuig i fer circular aquesta iniciativa entre tots els vostres contactes: família, veïnes, amics, companyes de feina, coneguts, etc per a demostrar que aquestes retallades són antidemocràtiques i inadmissibles. També us convidem a unir-vos amb nosaltres en la nostra protesta al carrer per seguir construint propostes i alternatives a això que “li diuen democràcia però no és!”.

Ultra Boost Xeno

Comentarios

Los comentarios anónimos están moderados, por lo que no se garantiza su publicación, sólo los usuarios registrados podrán comentar sin moderación.
La redacción del Rojo y Negro no se hace responsable de los comentarios vertidos, al tiempo que se reserva la eliminación de los comentarios de carácter sexista, racista, autoritario, o arbitrariamente insultantes hace personas concretas, así como el bloqueo del usuario que de forma reiterada no respete estos límites.

Enviar un comentario nuevo

El contenido de este campo se mantiene privado y no se mostrará públicamente.
CAPTCHA
Esta pregunta se hace para comprobar que es usted una persona real e impedir el envío automatizado de mensajes basura.
CAPTCHA de imagen
Enter the characters shown in the image.