Skip to Navigation

La CNT-Solidarité Ouvrière 66 amb la vaga general de dijous 31 de març

 

 

El 31 de març tots i totes a la vaga i al carrer

 

Concentració a Perpinyà a les 10 del matí a la plaça de Catalunya per rebutjar el projecte de llei El Khomri  

 

TRAMUNTANA VERMELLA MAIL 28/03/2016 Perpinyà (Rosselló).-

 

La CNT-Solidarité Ouvrière 66 ens envia aquest comunicat convocant la vaga general del proper dijous 31 de març:

“El 31 de març tots i totes a la vaga i al carrer. Concentració a Perpinyà a les 10 del matí a la plaça de Catalunya per rebutjar el projecte de llei El Khomri, un insult al món  del treball.  Rarament l’atac podria ser més greu. Amb la   inversió de la jerarquia de les normes que permeten acords locals  a la baixa, obtinguts sota pressió, tot substituint els acords de ram; una ofensiva en tota regla contra l’eina sindical per mitjà de la promoció de referèndums –fal·làcies empresarials-; organitzant i generalitzant la precarietat, la flexibilitat laboral i tot  facilitant els acomiadaments, es tracta d’una enorme degradació de la jornada laboral i de les condicions de treball de milions de persones assalariades que el Govern està preparant de manera activa.  

Rebutgem  haver de viure com esclaus! Aquesta llei no és reformable ni millorable. Exigim la seva retirada!”. Comentarios

Los comentarios anónimos están moderados, por lo que no se garantiza su publicación, sólo los usuarios registrados podrán comentar sin moderación.
La redacción del Rojo y Negro no se hace responsable de los comentarios vertidos, al tiempo que se reserva la eliminación de los comentarios de carácter sexista, racista, autoritario, o arbitrariamente insultantes hace personas concretas, así como el bloqueo del usuario que de forma reiterada no respete estos límites.

Enviar un comentario nuevo

El contenido de este campo se mantiene privado y no se mostrará públicamente.
CAPTCHA
Esta pregunta se hace para comprobar que es usted una persona real e impedir el envío automatizado de mensajes basura.
CAPTCHA de imagen
Enter the characters shown in the image.