Skip to Navigation

[Fotos] Crònica protesta global 15 Gener-València

 
El passat 15 de Gener, coincidint amb la protesta global, en distintes ciutats de tot el món, centenars de persones van protestar en suport a Wikileaks i en contra de la Llei Sinde.
CGT-València


Diverses persones es van manifestar ahir en diferents ciutats espanyoles, entre elles València, en la mateixa Plaça de l’Ajuntament, van participar en esta protesta membres del col·lectiu Anonymus, Partit Pirata, Free Wikileaks i CGT-València. Per a denunciar la persecució duta a terme contra l’organització sense ànim de lucre Wikileaks i reclamar l’alliberament del seu creador, Julian Assange.

Els manifestants han denunciat « l’extradició il·legal que estan intentant dur a terme EUA i Suècia fent ús de la Llei Antiterrorista, que evidentment no és d’aplicació ».

Així mateix, han sol·licitat que es restablisquen tots els drets, els comptes corrents clausurades i que continuen fluint els documents publicats pels periodistes. En el manifest elaborat per a les concentracions es recorda, entre altres coses, que la llibertat d’expressió i de premsa és un dret fonamental.

—  Enviat per Sec. Comunicació CGT-València

air max 90 essential womens