Skip to Navigation

Els treballadors/es de Parcs i Jardins es manifesten en la Festa de la Tardor contra la privatització

 
A prop de 150 treballadors de l’Institut Municipal de Parcs i Jardins s’han manifestat aquest matí a la Festa de la Tardor per protestar contra la privatització de la gestió d’aquest servei públic


Amb aquest acte, els treballadors de Parcs i Jardins han expressat el seu rebuig a la intenció de l’Ajuntament barceloní i de la Presidenta del Institut Municipal de Parcs i Jardins Imma Mallol de transformar l’actual institut en una entitat pública empresarial "EPE".

Els treballadors/es de Parcs i jardins han assegurat que aquesta conversió facilitaria "l’externalització dels serveis" i que l’entrada de la "gestió privada" es traduiria, a la llarga, en una "menor qualitat del servei".

La concentració ha tingut lloc mentres se celebrava la Festa de la Tardor i els jardiners de Barcelona ham estat escridessant ( "NO, NO, NO A LA PRIVATITZACIO", "NO, NO, NO, EPES NO", IMMA MALLOL PRIVATITZA EL TEU SILLON", "AQUESTA GENT NO SOM DE ESQUERRES" a la Presidente del Institut Municipal de Parcs i Jardins Imma Mallol i al seus acompanyants Joan Saura, i altres regidors municipals.

Aquesta lluita que els treballador/es de Parcs i Jardins hem decidit reprendre contra la privatització, està motivada per la necessària defensa dels serveis públics. Volem fer entendre i demostrar a l’Ajuntament que la decisió que pretén imposar és errònia i que anirà en contra dels interessos públics, és a dir, contra els legítims interessos dels ciutadans/es i dels treballadors/es.


Par : S.S CGT de Parcs i Jardins
Nike Roshe Two Release Date