Skip to Navigation

Ravachol nº 50 septiembre 2011 CGT Castelló

 

REFORMA CONSTITUCIONAL- REFORMA LABORAL

NOU ATAC DEL CAPITAL I ELS POLITICS ALS DRETS SOCIALS.

La Reforma de la Constitució, pactada entre el govern socialista i la dreta nacional, representa el mes greu atac als drets ciutadans desde la dictadura franquista, atac contra la societat civil i al model democràtic que mes be patim que gaudim. Al·leguen els de la poltrona de dalt que la estabilitat pressupostaria es necesaria i ficar sostre al gasto públic solucionarà els problemes econòmics del estat. Serà solucionar els problemes econòmics d’ells, “ vampirs socials i altres especies de sangoneres apoltronades al silló al poder”.

CGT Castelló


Per al Poble Treballador i Productor, per a les dones i homes del nostre País suposa la fi del estat del benestar, el retall ens els drets socials i laborals, l’hipoteca del futur popular. Consagra i perpetua mesures antisocials i neoliberals, permet que polítics i banquers, patronal i especuladors, controlen el poder i la riquesa social col·lectiva, amb l’únic objectiu de omplir-se mes les butxaques per seguir explotant tant els recursos col·lectius com les persones, per ells tot val per ser mes rics i poderosos. No es parla de demanar responsabilitats als verdaders causants de la amarga situació del poble, de com la sobirania popular es veu amenaçada, de com la participació ciutadana deixarà de existir sent substituïda per la acció i rodillo del mercats financers

nike air max 1 team

Descargas

Comentarios

Los comentarios anónimos están moderados, por lo que no se garantiza su publicación, sólo los usuarios registrados podrán comentar sin moderación.
La redacción del Rojo y Negro no se hace responsable de los comentarios vertidos, al tiempo que se reserva la eliminación de los comentarios de carácter sexista, racista, autoritario, o arbitrariamente insultantes hace personas concretas, así como el bloqueo del usuario que de forma reiterada no respete estos límites.

Enviar un comentario nuevo

El contenido de este campo se mantiene privado y no se mostrará públicamente.
CAPTCHA
Esta pregunta se hace para comprobar que es usted una persona real e impedir el envío automatizado de mensajes basura.
CAPTCHA de imagen
Enter the characters shown in the image.