Skip to Navigation

Davant l'ERTO que Ambulàncies FALCK vol fer en plena pandèmia: Intervenció o nacionalització

 

De forma increïble, ambulàncies Falck (que presta serveis de transport sanitari a Cat Salut) ha traslladat a les seccions sindicals presents a l’empresa que vol realitzar un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO).

Secció sindical de CGT a Ambulàncies Falck


L’empresa alega que alguns serveis de transport, com rehabilitació i proves, han estat suspesos per l’administració.

Ambulàncies Falck oculta el següent:

- El personal pressumiblement afectat per un ERTO està cobrint baixes de conductors/es de transport hospitalari que estan en baixa mèdica per coronavirus o confinament. Cal tenir en compte que el risc de contagi és molt elevat i que aquestes baixes es seguiran incrementant.

- Ahir mateix la CGT denunciàvem com ambulàncies Falck no proporcionava els Equips de Protecció Individual (EPI) adequats per evitar contagis.

- El sistema sanitari català està en una situació de tensionament màxim. Accions irresponsables com les d’aquesta empresa posen en perill al conjunt de la població catalana.

- La Generalitat va anunciar ahir que procediria al pagament de nòmines de treballadors d’empreses proveïdores on el servei es tanqui. Per tant, no té sentit cap ERTO.

Per tot això, des del secretariat permanent de la CGT de Catalunya qualifiquem de criminal i atemptat contra la salut pública aquesta intenció de l’empresa.

EXIGIM del departament de Salut, de la Generalitat de Catalunya, del Ministerio de Sanidad que aturin aquesta bogeria motivada per la cobdícia egoïsta empresarial.

En cas contrari, exigim la INTERVENCIÓ immediata d’ambulàncies Falck o la seva NACIONALITZACIÓ.

Prou d’agressions a la sanitat pública!

 

Comentarios

Los comentarios anónimos están moderados, por lo que no se garantiza su publicación, sólo los usuarios registrados podrán comentar sin moderación.
La redacción del Rojo y Negro no se hace responsable de los comentarios vertidos, al tiempo que se reserva la eliminación de los comentarios de carácter sexista, racista, autoritario, o arbitrariamente insultantes hace personas concretas, así como el bloqueo del usuario que de forma reiterada no respete estos límites.

Enviar un comentario nuevo

El contenido de este campo se mantiene privado y no se mostrará públicamente.
CAPTCHA
Esta pregunta se hace para comprobar que es usted una persona real e impedir el envío automatizado de mensajes basura.
CAPTCHA de imagen
Enter the characters shown in the image.